Nyt job tager tiden

image

Siden jeg tiltrådte på Revymuseet i oktober er der ikke blevet så megen tid til at udfolde sig skriftligt udenfor museet.

Det gør mig bestemt ikke noget, jeg får rigeligt tilfredsstillet mit behov for formidling af scenekunst i det daglige – både mundtligt og skriftligt. Men det betyder, at siden her opdateres endnu mere sporadisk end før.

Den tjener primært som en generel kontaktside for mig nu. En måde hvorpå man let kan finde frem til mig. For jeg holder stadig gerne foredrag, skriver artikler mm. om scenekunst. Jeg har forladt medieverdenen, men sidder trods alt på et af de relativt få scenekunstmuseer, der findes, så jeg har sandelig ikke forladt dansk teater – tværtimod.

image

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s