NB: Kulturdoktor bør ikke forveksles med:

Kulturdoktoren, som er et firma, jeg netop har fået kendskab til på grund af en artikel, der er så fejlfyldt, at den aldrig burde være offentliggjort. 

Efter læsning af et skræmmende fejlbehæftet indlæg på Altinget Kultur den 6. oktober af en person, der har startet et firma ved navn Kulturdoktoren, er det vigtigt her at understrege, at dette firma IKKE må forveksles med Kulturdoktor.

Selv om jeg fra mandag starter på nyt job, ønsker jeg ikke, at mit nu 12 år gamle firmanavn skal blandes sammen med et andet firma, der har så ringe styr på fakta og viden om dansk scenekunst som tilfældet var med indlægget “Haarders sparekniv gør teatrene mindre selvkørende”. Hvor skribenten bag ikke havde forstået, at den eksisterende Udviklingsplatform for Scenekunst ikke stod til nedlæggelse, men at kulturministeren derimod ikke ser grund til at oprette et Videnscenter for Scenekunst, som er et andet projekt. Og derfor skrev hun et helt, kritisk indlæg udfra en ikke-eksisterende præmis. 

Problematisk er det dog også, at Altinget Kultur overhovedet offentliggør et så fejlagtigt indlæg. Og at Danske Dramatikere har bedt en person uden indsigt i scenekunstmiljøet og evne til at lave fornøden research om at skrive et indlæg på deres vegne. 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s