Nyt medie

I rigtig mange år har jeg skrevet for Kr. Dagblad. 

Fra og med i dag skifter jeg fra Kr. Dagblad til Berlingske. Hvor jeg skal bistå min gode kollega og partner in biografier, tidsskriftsredigering og andet siden 1997, Jakob Steen Olsen i dækning af teaterstoffet.

Berlingske hoved

Nogle ville nok sige – især på dagen, hvor den nye dokumentar om Ekstra Bladet har premiere – at det at skifte fra én papiravis til en anden er idiotisk. Men jeg hører jo til dem, der stædigt, meget stædigt, tror på avisens fremtid.

Det er muligt, det ikke bliver i papir for altid. Men jeg tror ikke på, vi i længden kan klare os med sjove kattevideoer, private indspark fra ikke-uafhængige parter, tiggeopslag om penge til operationer eller likes til et smilende barn med et papskilt og insta-knips af folks aftensmad.

Hvordan forretningsmodellen skal se ud, er selvfølgelig det helt store issue. Og jeg er simpelthen ikke klogere end andre på dét punkt. Jeg vil nemlig gerne undgå den lette løsning, som så mange andre har, nemlig at sige: Aviserne skal lære at finde en anden forretningsmodel… Og så ikke mere.

Jeg glæder mig til at skrive videre i en knasende, bredspektret papiravis.

Reklamer

2 Comments

  1. Tillykke med skiftet – dejligt med lidt Kulturdoktor hos den gamle dame i Pilestræde, og du og Jakob vil helt sikkert komplementere hinanden glimrende i det daglige arbejde med at få teatret ud over rampen, og måske endda ramme nogle nye publikummer..:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s