Kulturmødet – den svære to’er?

Kulturmødet på Mors starter om nogle timer. Antallet af debatter er svulmet sammen med andre arrangementer henover de næste dage.

20140821-105230-39150812.jpg

Limfjorden ligger roligt hen, men lokalbefolkningen i Nykøbing Mors er spændte. Det mærker man. Der er de mere cool på Bornholm op til Folkemødet – men de har selvfølgelig også haft nogle års tilvænning.

Flere debatter
Der er mange, mange, mange flere debatter end sidste år. Små og store, samtaler, workshops osv. Programmet er enormt.
Så det er lige fra én type møde til en helt anden. Det bedste var nok at lande in between næste år, for ellers kommervi til at diskutere det samme hvert år. Når alle emner nærmest bliver dækket ind i programmet.

De store debatter er stadig på to timer, og desværre har tilrettelæggerne fastholdt en forelskelse i bl.a. Thomas Blachmann, som var sidste års mest anstrengende og indholdsmæssigt ligegyldige debattør og andre af dem, Politiken henover sommeren har benævnt som “Meningsmaskiner”. Måske for at appelere til dem udenfor kulturlivet, som gerne vil se dem fra tv live?

Fordelen er jo så her, at der foregår så meget, så man nemt kan finde mere konstruktive og vidende kulturpersonligheder at lytte til.

Følg med mig på Twitter og Instagram
Jeg er her så på arbejde. For flere.

Så mine observationer og indspark vil komme i kort og koncentreret form via Twitter – @RikkeRottensten – og Instagram – Kulturdoktoren – undervejs i mødet.
Der er også flere andre, der vil opdatere på især Twitter, er jeg ret sikker på. Fx. Kulturmødet selv og Berlingskes kulturredaktør Jesper Beinov.

Det officielle hashtag er #km14dk.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s