Hunden Danny har sat teaterrekord

Dyr på scenen er en gambling af dimensioner. Så skulle vi ikke lige stoppe ved denne søde lille historie fra The Stage

Terrieren Danny er nemlig blevet optaget ikke i Who’s who, men i Guinness World Records for at være den hund, der hat stået mest på scenen i samme rolle.

Annie og Sandy
Hvis man ser fotoet af en smånusset, uglet Danny vil det næppe komme bag på musicalkendere, at den rolle, som han har spillet ikke mindre end 1.365 gange på teatret er den vigtige rolle som lille forældreløse Annies hund Sandy.
Det er ikke nogen stor rolle, men den kræver alligevel noget. Hunden der blev castet til rollen i Det Ny Teaters udgave af musicalen var i sidste ende ikke særlig henrykt for at stå badet i lys og få en kæmpekrammer af Annie.

En rap-lende komedie
Måske er det bare fordi jeg lige har set “Den Gerrige” på Aarhus Teater, hvor de levende ænder på scenen stjal billedet ind imellem. Hvorfor de var der, svæver i luften – men star quality havde de, og de har da også møvet sig ind på undertitlen som er blevet “en rap-lende komedie”.
Dog bekymrer det mig noget, at der i de tidlige anmeldelser står anført 4 ænder? I onsdags var der kun tre? Flyver den fjerde forvildet rundt i teatrets korridorer eller har nogen set sit snit til at stjæle en lørdagsand med hjem efter forestillingen??

Hele historien om Danny kan læses her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s