Se mig, se mig!!

20121028-134712.jpg

På torsdag udkommer Jakob Steen Olsens og min biografi om skuespilleren, tekstforfatteren og teaterdirektøren Preben Kaas.

Med vores baggrund i medieverdenen, både som journalister, anmeldere og PR-folk, skulle man jo tro, vi var mere rummelige, overfor mediernes håndtering af en bog. Endnu en af efterårets mange biografier, kunne man sige, hvis ikke det var, fordi man selv havde begået den.

Tro trygt om igen, når det gælder om at udvise en vis beskedenhed, forståelse og lydhørhed overfor modtagelsen af bogen på redaktionerne fra to, der har deres daglige gang i branchen. Vi må se i øjnene, at vi er fuldt ud ligeså medieliderlige, småfortørnede hvis ikke vi bliver mødt med usvækket begejstring, smålige overfor andres udgivelser på samme tidspunkt, og alt det grimme, man kan sige om alle, der har begået et værk, som skal møde offentligheden.

Og derfor også helt henrykte og klar til at købe hele oplag af de blade og aviser, der giver os omtale. Især når den rammer bogen godt ind.

20121028-135528.jpg

Der hvor jeg fra vores tidligere udgivelse – “Kammerat med solen” (2009) – dog ved, at vi kender pressen godt nok til at holde lav profil, er i forhold til anmeldelser, hvor vi evt. er uenige i noget. Der vil man ikke se os skrive læserbreve eller diskutere, selv om vi ellers grundlæggende mener, at en anmeldelse aldrig er det sidste ord om et værk. Snarere et oplæg til debat.

Men vi vil alligevel nøjes med at tage diskussionen internt imellem os. Og selvfølgelig til evig tid huske samt bære nag til den formastelige… (Så er I advaret derude ;-)!)

20121028-135932.jpg

vi har oprettet en side til biografien “Det bli’r vinter før end man aner”, den finder I på http://www.prebenkaasogrevyen.com

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s