Soiréer i Filmhuset

Normalt er jeg dybt skeptisk overfor alt, der kaldes “tøseaftener”, “venindeaftner”. Efter SATC har den slags udviklet sig til et mindre lyserødt helvede, der betragter kvinder som væsener, hvis horisont ikke rækker længere end til næste par sko.

Ikke deto mindre er jeg småforliebt i Filmhusets Soirée Filles, hvor der fem torsdage i september, oktober, november, januar og februar vises en kvinde-film ledsaget af cocktails og noget mad, der passer til.

Arrangementet er tilrettelagt af modebloggerne bag Anyhow.dk, Filmhuset og deres restaurant Sult. Jeg er sikker på, det bliver en kamp på at se godt ud og markere sig, men når jeg alligevel er faldet for det, så er det for arrangementets måde at inddrage partnere, at skabe en større helhed ud af en film, og at gøre en almindelig biografoplevelse – eller med filmenes alder vil det være en dvdoplevelse – til noget spændende, eventpræget. Til rimelige penge.

På den måde er det meget sjovere at komme ud af sofaen og tv’et og ind i Filmhuset for at se de film, man sagtens kunne have set hjemme. Det er en god model, og jeg er sikker på den bliver en succes. Også for andre der prøver noget tilsvarende, men selvfølgelig med andre temaer og evt. kunstarter.

Første aften med Soirée Filles er 27. September, hvor filmen er “Up in the Air” med George Clooney. Med cocktail og tapas fra kl. 17.00.

Ideen kan frit kopieres af andre kulturaktører!

Se Soirée Filles’ program på dfi.dk

20120920-213316.jpg

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s