Illums parfumeafdeling ribbet

Jeg havde hørt rygtet fra en veninde – at Illum lukkede deres parfumeafdeling ned, som den har set ud i alle årene. Altså med alle mærkerne repræsenteret ved hver deres stand. Men så glemte jeg det igen, og kom aldrig ind for at se, om der var noget interessant at hente i den anledning.

Da jeg tilfældigt kom forbi i starten af denne uge, kunne jeg kun konstatere, at hun havde haft helt ret. Og at der i hvert fald var mange andre, der havde ment, der var meget at købe. Der var simpelthen ribbet – og jeg er egentlig glad for, at jeg ikke var der, den dag de mærkede ned. Det må have været angstfremkaldende med så mange kvinder, så meget kosmetik og til så få kroner… For man har jo en tendens til at købe ting, man ikke ved, hvad man skal bruge til, når der er 50-70% .

Parfumeafdelingen i sin klassiske form lukker, fordi kæden Sephora vil oprette sin første nordiske butik i stormagasinet. Det er jo egentlig ok. For dels vil en hel del af mærkerne alligevel stadig være til at få i Illum så, dels vil der forhåbentlig komme nyere ting til med den nye udbyder.

Og at selv om der officielt er åbent til 11. januar, så ved jeg ikke lige, hvad de har tænkt sig at sælge de næste 4 dage:

Men jeg er nu meget glad for, at jeg ikke har min mere daglige gang i Købmagergade mere. For jeg har godt nok nasset bigtime på muligheden for at lægge lynmakeup på turen gennem stueetagen på vej til møder, prisuddelinger og andre events. Det er ikke sikkert, Sephora ville synes, det var ligeså meget i orden, som de danske ikke særligt observante parfumedamer indirekte gjorde.  De opdagede det aldrig.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s