What’s in it for me? En hel masse!

Danmarks Teaterforeninger holdt sin anden og sidste konference om det frivillige arbejdes værdi for kulturlivet i en engageret stemning på Vartov i mandags.

Der blev ikke holdt skåltaler og sagt unødig smiger for værternes skyld. Men til gengæld var der blandt oplægsholdere og debattører ingen tvivl om, at det frivillige arbejde og foreningerne lever og har det fint, og at de måske endda går en gylden tid i møde med yngre generationer, der i høj grad har fokus på fællesskabets værdi. Til gengæld kræver det at både foreninger og frivillige er parate til at trykke på delete, så snart de bare tænker på at bruge ordet “plejer”. At der er en åbenhed overfor den forskellighed, de frivillige også kommer med. Deres tilgang til opgaven. Samt ikke mindst en accept af, at de der overlever som foreninger og projekter er de, der er bedst kan tilbyde den eksistentielle udvikling og give de frivillige mulighed for at udleve ideer og sig selv.

Kristeligt Dagblad havde igår en større artikel med hovedpointerne fra oplægsholderne på konferencen-

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s