Kys et rumvæsen

Der kom man gående ligeså stilfærdigt, stadig fordøjende den ikke helt lette frokost på Hotel Kong Valdemar og morgenens møde om eMIX, da jeg hører de første skrig. Det lyder nærmest som dødsangst. Gru. Skræk. Og de er i et niveau, hvor der er ingen tvivl om, at det er børn.

Et par meter længere fremme vælter de i mod mig. Skrigende, flygtende børn og et par voksne også… Men da jeg inde midt i det hele får øje på noget meget pink, monsteragtigt er jeg mere rolig. Det er bare LJUD, der er landet i Algade med “Invasion”. Og pirrer alle børn og voksne med både skræk og begejstring… når de vil kysse, pille, røre ved eller bare nærmer sig. Egentlig forstår man det godt….:

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s