En perle i Randers

Jeg har netop indtaget værelse 211 på Hotel Randers.

Og det er fuldstændig, ubetinget og helt overjordisk fantatisk.

det er både som at træde ind i en tidslomme af svundne tiders storladne hoteller, af elegance og let herregårdsagtigt hygge. Men det er også et værelse, man nærmest omgærer med respekt. Fordi det så tydeligt er holdt og skabt med respekt. For at holde en høj standard, for at plukke de rigtige ting – og siden hen for igennem årtier at vedligeholde hotellet på en måde som gør, at det idag står som en unik oplevelse i et ellers alt for ordinært hotellandskab.

 Hvornår møder man ellers et badeværelse som dette? Og da det er min tredje gang på Hotel Randers, kan jeg bekræfte, at det ikke kun er fordi jeg er ekstraordinært luxuriøst indlogeret denne gang. Der er en nænsomhed, en bevidsthed om hvor godt hotellet er skabt fra starten af, som gør hvert værelse til en nydelse at opholde sig på.

Hotellet ledes stadig af ejerinden fru Sonja Mathiesen. En af de mest legendariske kvinder i den danske hotelhistorie. Og som i dag stadig ved, hvordan man driver et hotel, så reklamen på skrivepulten her om Loyalitetskort, nærmest er overflødig. Hvordan skulle man IKKE have lyst til at være loyal overfor et sted som dette??

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s